FOTO! Asfalt pe drumul de la Cucorăni. Pe ce drumuri naționale din județul Botoșani se mai toarnă asfalt!

Foto drdp iasi

Mai multe porțiuni de drumuri naționale vor fi asfaltate, anunță Viorel Zacreți, directorul Secției Drumuri Naționale Botoșani. O lucrare a fost finalizată deja. Este vorba de DN 29C, Cucorăni, unde s-au executat lucrări de reparații și s-au turnat două straturi bituminoase foarte subțiri pe o lungime de 3,5 km.

Urmează să fie turnate covoare asfaltice pe DN Cucorăni-Călinești, DN Vf. Câmpului-Mihăileni, Hudești-Concești și Horodiștea-Rădăuți Prut.

De asemenea, se va turna asfalt pe 1,3 km de la Cucorăni-intersecția Cucorăni, iar la Santa Mare este în derulare o lucrare de reciclare asfalt pe o lungime de 10 km plus covor asfaltic și, de asemenea, covor asfaltic până la Ștefănești pe o porțiune de 24 km.

În total, vor fi asfaltați 74 km de drumuri naționale.

 

One thought on “FOTO! Asfalt pe drumul de la Cucorăni. Pe ce drumuri naționale din județul Botoșani se mai toarnă asfalt!

  1. Și dacă mergi cu vaporul mergi mai lin, nu știu ce firmă și a cui este aceasta…dar lucrările sunt prinse pe pile și relații la cum sunt asfaltate. Să fie același învârteli ca și Dorohoi – Suceava? Drumul apare undeva în acte asfaltat și el defapt este doar decopertat? Dumnelor au mai dat un drum strategic asfaltat acum câțiva ani, au plătit lucrarea și când colo drumul era doar plombat fără pic de” pătură asfaltica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *