A fost scoasă la licitație execuția drumului strategic de 106 km. Când vor fi deschise ofertele!

drum cu gropi la BotosaniConsiliul Județean a scos la licitație pentru a doua oară execuția lucrărilor la drumul strategic de 106 km.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, a declarat că joi, 27 iunie, a fost transmis anunțul spre publicare. Deschiderea ofertelor va avea loc pe 1 septembrie.

Modificările legislative de la București ne-a ținut pe loc cu această licitație. Dacă toate administrațiile din urmă făceau câte 200 km de covor asfaltic, acum am fi asfaltat la Suceava, Gura Humorului, că nu mai aveam drumuri de asfaltat la Botoșani. Dar toți s-au limitat la plombări pe care le-ai pus acum, iar în primăvară drumurile sunt stricate”, a precizat Birta.

Valoarea proiectului este de peste 272 milioane lei fără TVA și fără diverse și neprevăzute. În cazul în care licitația va fi adjudecată, lucrările ar putea începe în toamnă.

3 thoughts on “A fost scoasă la licitație execuția drumului strategic de 106 km. Când vor fi deschise ofertele!

  1. Mai oameni buni , stiam ca politicienii sunt nesimtiti , dar voi sunteti bolnavi cu capul ! In ritmul acesta va terminati mandatul si tot nu faceti nimic (sau asta e ideea ). Chiar nu mai avem nici o speranta , decat sa ne mutam cu totii in fata Prefecturii . Va intereseaza pe voi de drumul strategic cum ma intereseaza pe mine daca pe Marte sunt mine de aur ! Noi ne stricam masinile , consumam dublu combustibil , facem pana la Botosani ceva timp mai putin decat o caruta , ajungem la destinatie cu nervii intinsi la maxim si voi va certati de la salarii nerusinate ( de mari ) si culmea nesimtirii vreti si pensii speciale ! Manca-va-ar urmasii pensiile……

  2. Daca sunteti atat de pusi pe treaba de ce pe drumul Dorohoi -Vf. Campului s-a pus un amestec de ceva cu pietris de grosime 2-3 cm. Din cate am inteles aia a fost o reparatie capitala. Acum drumul e plin de fisuri si gropi. Pe cativa km sau turnat asfalt normal de 6-7 cm si drumul pe acele portiuni arata bine. Ce e cu bataia asta de joc. Puneti un amestec de saliva si pietris si dupa cateva luni au aprut primele gropi. Acum se plombeaza.. Nu ne mai facem bine niciodata..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *