Ample acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor în unități economice din municipiul Botoșani. Un bărbat a fost reținut

Timp de două zile, poliţiştii botoşăneni, în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au organizat o acţiune cu efective mărite pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală şi contravenţională pe raza municipiului Botoşani.

Cu ocazia activităţilor specifice desfăşurate au fost legitimate peste 240 de persoane şi controlate 40 de unităţi economice şi 100 de autoturisme.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 90 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală a acestora depăşind suma de 13.000 de lei.

Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 40 de ani, cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de furt. În urma probatoriul administrat a rezultat faptul că la data de 24 iunie 2019, acesta a sustras de la un bărbat de 71 de ani suma de 4.700 de lei, în timp ce se aflau într-un bar din municipiul Botoşani.

Faţă de acesta s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore, în cauză fiind continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *