De pe 1 iulie, gunoiul se colectează selectiv. Primarul Flutur: Până la sfârșitul lunii iulie va fi stabilit un preț diferențiat

Începând de luni,  1 iulie, primăriile și firmele de salubrizare vor trebui să asigure condiții pentru colectarea selectivă a deșeurilor. Astfel, deșeurile de hârtie, sticlă și plastic se vor pune separat de resturile menajere.

Dată fiind colectarea selectivă a gunoiului, și taxa de salubrizare va fi modificată. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că se la această dată se fac calcule și că până la sfârșitul lunii iulie va fi preț diferențiat pentru gunoiul menajer, respectiv gunoiul reciclabil.

Noi va trebui să aprobăm în Consiliul Local prețurile pe care le solicită Urban Serv cu 1 iulie. Ei au făcut un preț, cei de la edilitare au calculat alt preț, vom avea o rundă-două de negocieri, iar până la sfârșitul lunii iulie va trebui să venim cu prețul diferențiat pentru ce înseamnă gunoiul menajer plus cel care este reciclabil. Plata pentru luna iulie o facem în august”, a declarat primarul municipiului Botoșani.

One thought on “De pe 1 iulie, gunoiul se colectează selectiv. Primarul Flutur: Până la sfârșitul lunii iulie va fi stabilit un preț diferențiat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *