FOTO Carnagiu pe un drumul european E581! Cinci persoane au murit și șapte au fost rănite după un accident rutier

accident la Vaslui cu cinci morti (2)Un accident soldat cu cinci morți și șapte răniți a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul european E 581, din cauza unui șofer care a făcut o depășire neregulamentară. La ora 1.47, Inspectoratuil pentru Situații de Urgență Vaslui a fost solicitat prin 112 despre faptul că pe E 581, pe raza localității Bădeana,a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, eveniment rutier în care sunt înregistrate 12 victime.

Dat fiind numărul mare de victime, a fost declanșat Planul Roșu de Intervenție.

La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 12 victime dintre care 8 erau încarcerate. Dintre victimele încarcerate, patru persoane au fost găsite decedate.

accident la Vaslui cu cinci morti (2)Au fost transportate la spital cele opt victime, insa  trei  se aflau în stare foarte gravă. Cu toate eforturile depuse de medici, una dintre cele opt victime a decedat.

În total, sunt cinci persoane decedate (dintre care una este minoră) și șapte persoane rănite.

La fața locului au intervenit 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, cu module pentru descarcerare și o autospecială pentru descarcerarea grea. De asemenea, au intervenit 5 echipaje medicale SMURD, o autospecială pentru transportul victimelor multiple (ATPVM) și 3 ambulanțe SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com