Cunoscutul artist botoşănean Gelu Graur a luat decizia de a intra în politică. Ce partid a ales!

Gelu Graur la USR BotosaniCunoscutul artist botoşănean Gelu Graur, cel care a ajuns până în finala emisiunii Vocea României, a luat decizia de a intra în politică. Acesta s-a înscris în Uniunea Salvaţi România, aceasta fiind prima structură politică în care activează.

Artistul, care este căsătorit cu executorul judecătoresc Sînziana Secrieru, a mărturisit că are 40 de ani şi că nu mai poate sta deoparte, impasibil la ceea ce se întâmplă în jurul său.

Gelu Graur la USR Botosani„Eu m-am săturat de ce văd în jurul meu. M-am plâns în toate direcţiile şi mi-au venit lacrimile înapoi din direcţia respectivă. M-am săturat să am 40 de ani şi să stau deoparte. Eu nu mai pot sta deoparte. Am tot ce îmi trebuie. Nu îmi trebuie nimic acasă. Acasă, în acel mediu mic, strâns, al meu, în pătrăţica mea, sunt fericit şi perfect. Cum am făcut primul pas din casă am înnebunit, o iau razna, nu mai suport”, a spus Graur.

 

2 thoughts on “Cunoscutul artist botoşănean Gelu Graur a luat decizia de a intra în politică. Ce partid a ales!

  1. Nu mai poate st da deopate cand vede cat de bine e in politica. Sa fim realisti…il doare la basca de botosaneni,ca dealtfel ca fiecare „intrat” in politica. E rost de ciolan gros. Ce muzica,ce cantari….sa vezi din „politica” adevaratii bani. Dar de ce nu intra in politica in strungar??? un sofer? un oarecare??? De ce intra numai patroni,persoane publice,etc??? Pai pt ca ala de are,mai vrea si va mai avea. Un paduche gen strungar sau sculier matritier,never ever nu va avea acces in lumea hotiilor din politica. Mult succes d-nule Graur. Este „macaroana” si pt tine. Sa fii matale sanatos ca prostime care sa caste gura la tine sunt si vor fi…indiferent ce scoti pe gura la cantari sau in politica.

  2. S-a saturat domnul Graur de tot ceea ce vede in jurul sau? Poate ar trebui sa fie mai preocupat de abuzurile sotiei sale in materie de executari silite si mai apoi sa intre cu fata curata in politica. Ca na … e juristul cabinetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *