Femeie târâtă de mașină, după ce și-ar fi surprins soțul cu amanta

O femeie care și-ar fi surprins soțul cu amanta în mașină și s-ar fi prins de mânerul portierei a fost târâtă pe o stradă din Constanța. Femeia a ajuns la spital, dar a depus și plângere la poliție, care a început cercetările pentru loviri sau alte violențe.

Potrivit polițiștilor constănțeni, sesizarea a fost făcută de o femeie de 50 de ani, care a reclamat faptul că „în timp ce se afla pe strada Soveja din municipiul Constanța, l-ar fi surprins pe soțul acesteia, în autoturismul personal, în timp ce stătea de vorbă cu o altă persoană”, scrie MEDIAFAX.

Reprezentanții IPJ Constanța susțin că femeia ar fi încercat să deschidă portiera mașinii și a fost târâtă pe o distanță scurtă. „În momentul în care ar fi vrut să deschidă portiera autoturismului, pentru că nu ar mai fi reușit să dea drumul mânerului, femeia ar fi fost târâtă pe o distanță scurtă”, susțin reprezentanții IPJ Constanța.

În urma incidentului, femeia a fost transportată la spital. Ea a depus plângere la poliție, care a început cercetări pentru loviri sau alte violențe.

Potrivit unor surse judiciare, persoana cu care soțul femeii stătea de vorbă în autoturism este amanta acestuia, arată MEDIAFAX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *