Concurs pentru funcția de șef al Poliției municipiului Dorohoi. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații!

stiri, IPJ, IJP, BotosaniPostul de șef al Poliției municipiului Botoșani a fost scos la concurs, el fiind destinat exclusiv ofițerilor de poliție. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani a anunțat că examenul va avea loc pe 6 august 2019, începând cu ora 10.00, la sediul instituției din municipiul Botoșani, și va consta în susținerea unei probe unice de selecție, respectiv  interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio – video.

Aprecierea rezultatului final al interviului  pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10.  Este declarat „Admis ” candidatul care are nota cea mai  mare și este notat cu cel puțin 7.00. În situaţia în care mai  mulţi candidaţi obţin aceeaşi notă, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs.

Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Eventualele contestații  cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 ore de la afișare la secretariatul Serviciului resurse umane din Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani

Înscrierile se fac personal,  la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani din municipiul Botoșani, bdul Mihai Eminescu, nr. 57 , în zile lucrătoare, pe baza dosarului de recrutare, depus în volum complet, până la data de  05.07.2019,  ora 12.00.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  • să fie ofițeri de poliţie
  • să fie declaraţi „apt medical” şi „apt” la evaluarea psihologică organizată în acest scop;
  • să nu fie cercetați disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de ei nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală;
  • să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu;
  • să aibă cel puțin 3 ani vechime în specialitatea structurii pentru care se organizează concurs;
  • să aibă cel puțin 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției;
  • să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului: (să aibă vechime în MAI : 3ani; să dețină/să obțină autorizaţie de acces la informaţii clasificate pentru clasa Secret de stat, nivel de secretizare – „ Strict Secret”, conform prevederilor legale în vigoare; să dețină/să obțină aviz pentru desemnarea în structurile poliției judiciare, conform prevederilor legale în vigoare; se deţină gradul profesional de minim subinspector de poliţie).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *