FOTO Accident grav! Tânăr rănit după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină

accident motociclist pe Bulevardul Mihai Eminescu BotosaniUn tânăr a fost rănit grav în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani. El a intrat cu motocicleta într-un autoturism Volkswagen care a ieșit de pe o alee laterală fără a-i acorda prioritate.

Accidentuil s-a produs în fața casieriilor Nova Apaserv de pe Bulevardul Mihai Eminescu, iar din primele cercetări rezultă că vinovat este șoferul autotutrismului, care a intrat în pe bulevard fără a acorda prioritate. Motociclistul a lovit portiera mașinii, după care a fost aruncat pe trotuar.

accident motociclist pe Bulevardul Mihai Eminescu Botosani

2 thoughts on “FOTO Accident grav! Tânăr rănit după ce a intrat cu motocicleta într-o mașină

  1. Seara de seara ambaleaza motoarele si gonesc pe bulevard, primaverii si alte linii drepte din oras. Si ala prost ca iese fara sa dea prioritate, dar nici donatorii de organe nu se lasa fara sa ambaleze ca prostii motoarele prin oras…

  2. Gardienii , paza orasului cei cu salarii de 50-70.000.000 de milioane de lei DORM ! Seara nu vezi nici un gardian ziua vezi cate trei-patru se trag cu masinile , eventual in parcari cu plata la cei din alte localitati …unde iesei banu …… ! dom primar unde-s gardienii seara cand fac curse nebune soferii si motociclistii care sunt beti si drogati cand trec pe strada iti zboara hainele de pe tine de ce viteza au..
    dumneata stai in ALFALEND nai de unde sti , mai iesi si vezi turbatii .. sau pune paza la treaba ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *