VIDEO Dramatic! Angajatul unei firme din Botoșani a murit electrocutat

Tânărul de 24 de ani, care a murit electrocutat, joi seară, la Câmpulung Moldovenesc, în județul Suceava, era angajatul unei firme de distribuție din Botoșani. Nefericitul incident a avut loc la punctul de lucru din Câmpulung Moldovenesc al societății.

Petrică Andrei Merilă, de 24 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, era angajat al unei societăți din Botoșani, cu punct de lucru Câmpulung Moldovenesc. El a fost găsit decedat lângă panoul electric din incinta firmei.

Tânărul a mers la sediul firmei și voia să lase o cheie  de acces în hală  în tabloul electric. Din cauza neatenției sau a unei sperieturi pe fondul tunetelor și fulgerelor, a atins contactorii electrici care i-au provocat decesul.

El a fost găsit decedat în poziția căzut lângă tablou cu mâna dreaptă în interiorul tabloului electric. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „ucidere din culpă”, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate muncă și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate muncă”.

VIDEO Imagini dramatice! Un tânăr de 24 de ani a murit electrocutat. „Unde se duce băiatul meu…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com