Câți bani au primit medicii de familie botoșăneni de la Casa de Asigurări de Sănătate pe luna mai. Cel mai mare venit, peste 28.000 lei

Cel mai mare venit pe cabinet de medicină de familie, în luna mai, a fost de peste 28.900 lei. În top urmează un medic care a primit de la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Botoșani 28.123 lei și alți doi care au primit peste 27.000 lei.

De asemenea, sunt mai mulți medici care au obținut venituri de 26.000 lei, respectiv 25.000 lei.

Față de luna martie a acestui an, veniturile pe cabinete au crescut.

Cel mai mic venit, în perioada amintită, a fost obținut de un medic care a luat puțin peste 6.500 lei, potrivit listei de deconturi făcută publică de CAS Botoșani.

O parte din medicii de familie își rotunjesc veniturile cu munca pe care o prestează în centrele de permanență și care nu este deloc de neglijat.

Cel mai mare decont la centrele de permanență pe luna mai s-a făcut la cabinetul medicului Liviu Câmpanu, respectiv 19.000 lei, însă sunt cabinete și cu 17.000 lei ori cu 3.000 lei.

Instituția de asigurări de sănătate a decontat, în luna martie, celor 170 de medici de familie din județul Botoșani peste 2,7 milioane lei față de 2,5 milioane lei decontate în luna martie.

Vezi aici deconturile făcute de CAS Botoșani către medicii de familie!

Vezi deconturile pe centre de permanență!

4 thoughts on “Câți bani au primit medicii de familie botoșăneni de la Casa de Asigurări de Sănătate pe luna mai. Cel mai mare venit, peste 28.000 lei

  1. Daca tot dati stiri de genul asta va rugam sa specificati ca aceste sume nu sunt ale medicului de familie ci ale cabinetului. Din acesti bani se platesc toate cheltuielile : utilitati, salarii, taxe, impozite etc.

  2. din aceasta suna medicul de fanilie are de platit salariile la 1-2 asistente medicale ,contabil ,femeie de serviciu ,consumabile ,intretinerea cabinetului :apa,gaz,energie electrica ,deseuri medicale,menajere ,supraveghere cabinet ,programele pe computer ,avize ,autorizatii ,internet,trusa de urgenta ,etc !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *