Când vor intra la Cornișa agenții economici care au licitat spații. Anunțul făcut de primarul Flutur!

Agenții economici care au licitat în urmă cu patru ani spații la Cornișa, nu vor prinde vara în zona de agrement.

Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că cei șase agenți economici ar putea intra în spații abia din toamnă.

Am constatat că în weekend-uri avem afluența cea mai mare de public, de aceea încercăm în această perioadă estivală măcar la două săptămâni să organizăm în Cornișa festivaluri mai mici, indiferent cum o să le numim noi. Așa ne promovăm Cornișa și rezolvăm problema alimentației publice în zonă. Agenții economici vor veni să semneze contractele, dar în niciun caz nu vor lucra în această vară pentru amenajarea teraselor . Mai mult decât atât, dacă vor semna contractul astăzi, certificatul de urbanism și autorizația de construcție durează minim două-trei luni și vor primi probabil autorizare să intre și să-și amenajeze acele spații în toamnă. Sunt zile când nu avem locuri de parcare pentru cei care vin, dacă începem cum șantiere și excavatoare, betoniere, nu ar fi corect față de cei care utilizează banul”, a afirmat Flutur.

One thought on “Când vor intra la Cornișa agenții economici care au licitat spații. Anunțul făcut de primarul Flutur!

  1. Demiteti managerul acestui Parc! Este un om depasit! VIceprimarul, in loc sa ajute, el pune mai mult bete in roate. Ca e disputa politica cu Turcanu! Doi oameni care se opun interesului vetatenilor care merg la Aqua Park! De ce nu ati asigurat de anul trecut constructia unor restaurante ca am inteles ca au castigat 4 firme licitatiile pentru alimentatie publica?
    Domnule manager Turcanu si Domnu Cosmin Andrei,va dau un link sa vedeti cum arata un Aqua Park facut de sarbi. Balcanici ca noi. Nu va dau de la nemti, spanioli. francezi ca spuneti ca e diferenta. Si ei tot cu euro lucreaza, tot in Europa stau, au doua maini, doua picioare si creier ca si noi. Luati si uitati-va de 100 de ori sa vedeti cum arata spetiile verzi la Aqua Parkul sarbesc, uitati-va cum au tonete de inghetata, uitati-va cum au terase (la min 2:31). Ei cum au putut? Pentru ca au fost profesionisti si au rezolvat treaba cu terasa din timp! Cu mult inainte de a se deschide parcul. Si ei nu au avut 18 milioane de euro cum ati avut voi. UItati-va cum arata spetiile verzi la ei! Nu ca la noi, pline de buruieni si iarba care nu este tunsa! Rusine! Demisia managerului parcului Cornisa! Sunt atatia oameni scoliti , cu facultate de turism, capabili sa conduca profesionist un asemena parc si noi avem ghinionul ca acest Parc sa depinda de doi politruci: Turcanu si Cosmin Andrei! Nu vom uita la vot! https://www.youtube.com/watch?v=maaHW-C28qg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *