FOTO! S-a deschis Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte Expofashion, la Uvertura Mall. Producătorii sunt din mai multe județe din țară

Miercuri, a avut loc deschiderea oficială a târgului național de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte, marochinărie și accesorii EXPOFASHION  2019, la Uvertura Mall din Municipiul Botoșani, în prezența președintelui Camarei de Comerț Botoșani, Valeriu Iftime și a președintelui Camerei de Comert Neamț, Mihai Apopii.

Acțiunea este organizată de Camera de Comerț Neamț, însă la standuri expun agenți economici din mai multe județe din țară. Expofashion este primul târg de acest gen deschis la Botoșani.

Camera de comerț încearcă cu toate pârghiile  care îi stau la dispoziție, cele legale, de a promova mediul de afaceri. Este adevărat că este o primă expoziție. Sperăm să aveți mulți clienți, mulți vizitatori și foarte mulți care să cumpere și dacă s-ar putea să reînnoim tipul acesta de expoziție și anul viitor. Este în sarcina noastră, a Camerei de Comerț, să promovăm firmele mici și mijlocii. E adevărat că nu sunt aici și marii producători, care au alte mijloace unde expun, dar sunt producători mici, oameni care trag de afacerile lor și știm că este greu să ții o afacere mică într-o zonă unde nu mai sunt bani, după cum spunea o doamnă”, a declarat Valeriu Iftime în deschidere.

EXPOFASHION  își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textile din Botoșani, reprezentând platforma perfectă atât pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte. La ediția din acest an vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și blănărie din colecțiile primăvară-vară și toamnă – iarnă 2019, produse de marochinărie, țesături și accesorii.

Vă mulțumim că ați acceptat să colaborăm pe această primă acțiune de promovare a mediului de afaceri pe zona IMM-urilor, pe zona confecțiilor și nu numai, în Botoșani și credem că această promovare este una din soluțiile pentru a aduce în atenția publicului acele firme care au produse de calitate dar nu au suficientă forță pentru a se promova pe piețele mari”, a precizat Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț Iași.

EXPOFASHION se va derula în perioada 26 – 30 iunie 2019, program de vizitare zilnic orele 10 – 20.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *