Un nou protest pentru drumurile proaste din județul Botoșani. Al doilea anunțat în luna iulie

Nemulțumirile botoșănenilor față de starea drumurilor din județ dau în clocot. După protestul anunțat pe 5 iulie pentru starea proastă a drumul DJ 282, la care vor participa aproximativ 2000 de persoane, este anunțat un altul pe 7 iulie, pentru drumul din Prăjeni spre Iași.

Protestul va fi organizat de locuitorii comunei, care se tem că drumul nu va fi reabilitat. Ei spun că în gropi s-a pus doar niște piatră spartă și asta înaintea alegerilor europarlamentare. Oamenii l-au înștiințat pe primarul comunei Prăjeni, Alexandru Răileanu, iar acesta i-a anunțat, la rândul său, pe șefii Consiliului Județean.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, a declarat că la jumătatea lunii iulie vor începe lucrările la drumul Prăjeni.

După ce terminăm de asfaltat Vorona-Tudora, ne mutăm pe Prăjeni-limită județ Iași. Acolo va fi turnat covor în două straturi”,a spus Macaleți.

Și pe 5 iulie, oamenii vor ieși în stradă, nemulțumiți de starea proastă a drumului județean DJ 282, Sulița- Lunca- Todireni- Hlipiceni- Răuseni- Călărași. Ei vor oganiza un marș auto și un protest în fața Prefecturii, însă, de data aceasta, de o amploare mai mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *