Intervenții cu covoare asfaltice pe 30 de kilometri de drumuri județene. Unde se fac lucrări acum și ce drumuri se vor mai asfalta până la sfârșitul sezonului!

Vicepreședintele Consiliului Județean, Dorin Birta, anunță că până acum s-au turnat covoare asfaltice pe 30 de kilometri de drumuri județene.

Potrivit acestuia, la această dată se lucrează la drumul Joldești-Tudora-limită cu județul Suceava, unde se va turna covor asfaltic într-un strat, după care lucrările pe partea de Sud vor continua cu drumul Roma-Nicșeni-Dorobanți-Podeni-covor asfaltic într-un strat.

Pe la mijlocul lunii iulie se va intra pe drumul Flămânzi-Prăjeni-limită cu județul Iași, unde se va turna covor asfaltic în două straturi. Pe restul drumurilor din Sud, inclusiv pe drumul strategic se va interveni prin plombări la cald, la această dată astfel de intervenții fiind făcute pe tronsonul Todireni-Hlipiceni, după care Todireni-Talpa și Todireni-Trușești. Drumarii vor interveni și la fundația drumului pe porțiunea Costești-Roșiori.

Pe partea de Nord s-au finalizat lucrările la tronsonul Dorohoi-Hiliseu-limită cu Pomârla și Dorohoi-Dumeni. Vor începe lucrări de refacere a fundației Cordăreni-Vorniceni și Săveni-Podriga. De asemenea, se va turna covor asfaltic într-un strat pe Havârna-Mileanca și covor asfaltic în două straturi pe Crucea Milencii-Darabani.

Dacă vremea va permite, vom intra și pe Drăgușeni-Coțușca, pentru că bani avem. Anul acesta, până la această dată avem 30 de kilometri de drumuri cu covor asfaltic”, a precizat vicepreședintele CJ, Dorin Birta.

One thought on “Intervenții cu covoare asfaltice pe 30 de kilometri de drumuri județene. Unde se fac lucrări acum și ce drumuri se vor mai asfalta până la sfârșitul sezonului!

  1. Sunt 3 blegi de consilieri PSD in Ibanesti , aurica, ionica si gabita, drumul Ibanesti cristinesti la sf. asteapta.Sa – i vad in campanie pe blegii de consilieri psd

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *