Percheziții la locuințele a trei botoșăneni. Ce au căutat oamenii legii!

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botoşani au organizat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea faptelor ilicite de comerţ cu produse accizabile, ocazie cu care au pus în aplicare un număr de şapte mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Botoşani la imobilele deţinute de trei persoane cu vârste cuprinse între 39 şi 75 de ani, pe raza comunelor Blândeşti, Gorbăneşti şi Stăuceni.

Cu ocazia percheziţiilor, care au avut loc vineri și sâmbătă, la locaţiile vizate au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 500 de pachete de ţigarete de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova şi Ucraina, pentru care persoanele respective nu deţineau documente justificative şi despre care existau indicii că provin din activităţi de contrabandă.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca la finalizarea acestora să se propună o soluţie conform procedurilor legale, potrivit IPJ Botoșani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *