Răzvan Rotaru: „Inconștiența și nepăsarea primarului Flutur privind remedierea sau înlocuirea șinelor de tramvai poate conduce la accidentări grave ale pasagerilor”

deputat razvan rotaru- botosaniDeputatul PSD Botoșani, Răzvan Rotaru a făcut astăzi un al doilea apel către primarul Flutur să oprească  circulația tramvaielor din municipiul Botoșani pentru a repara sau înlocui șinele deteriorate.

Inconștiența și nepăsarea primarului Flutur privind remedierea sau înlocuirea șinelor de tramvai poate conduce la accidentări grave ale pasagerilor. Deși botoșănenii sunt revoltați și au sesizat Primăria Botoșani cu privire la pericolul generat de circulația cu tramvaiele în anumite zonele ale orașului, domnul Flutur este nepăsător și nu are timp să se ocupe de aceste probleme. Pe dânsul îl interesează numai cum să mai ia un mandat, deși în acești aproape 4 ani nu a rezolvat problemele importante ale orașului legate de reabilitarea infrastructurii. Este revoltător modul în care se comportă primarul Flutur, care se consideră stăpânul orașului și atotștiutor, însă nu se implică deloc în problemele de zi cu zi ale botoșănenilor”, a declarat Răzvan Rotaru.

Reacția deputatului social-democrat a venit după ce încă un tramvai a sărit de pe șină sâmbătă dimineață la intersecția străzilor Sucevei cu Calea Națională, în apropiere de E.ON. Deși se cunoaște că zona este una care se încadrează în categoria celor de risc, unde șina prezintă probleme, primăria nu a luat nicio măsură pentru a remedia situația.

Deputatul Răzvan Rotaru a mai făcut un apel către primarului Flutur și conducerea Eltrans săptămna trecută cu privire la oprirea circulației tramvaielor și realizarea lucrărilor de reparații sau înlocuire a șinelor cu probleme.

Sursa: comunicat PSD


4 thoughts on “Răzvan Rotaru: „Inconștiența și nepăsarea primarului Flutur privind remedierea sau înlocuirea șinelor de tramvai poate conduce la accidentări grave ale pasagerilor”

  1. Haitelel portocalii sifoneza banul public la cornisa domnule Rotaru se duc zecii de mii in buzunare … nu in conturile primariei..au angajat oameniilor verificati legaturile lor cu angajatii…
    ..stiti ca au adus tramvaiele atunci cu sume exorbitante luate de la fier vechi din Germania iar acum se repeta nenorocirea , trebuiai autobuze electrice , se fac tramvaie la ARAD cumpara nemtii , francezii, spaniolii iar noi caram fierul vechi vopsit frumos la dublu pret decat cele romanesti!???
    …de ce lasati orasul pe mana jefuitorilor galbejiti de ura sa ne fure??
    … consider ca hoardele porocalii sunt cele mai nocive din ultima suta de ani , nici rusii nu au manglit atat!

  2. Rotarule…” inconstienta si nepasarea poate duce” ?? Unde este acordul dintre predicat si subiectul multuplu, analfabetule?? Numesti asta ” comunicat”? Stai jos, nota 4!! Sa vina ma-ta la sedinta! 😂😂 Vai de capul vostru de “deputati” si ” 0senatori” pzd…IDIOTILOR…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com