Mesaj emoționant al senatorului Doina Federovici, după decesul primarului comunei Corni

doliu, stiri, botosaniLiderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici, a transmis, vineri,  un mesaj de condoleanțe pentru familia fostului primar al comunei Corni, Dorel Dorneanu, care s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, după un accident cumplit în gospodărie.

Rămas bun domnule primar!
Rămas bun prieten drag! 
Am sperat, m-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. De acum inainte nu-l vom mai vedea decat prin fereastra amintirilor pe domnul primar Dorneanu Dorel. Nu ne rămâne decât să îl păstram în inimile noastre tot restul vieţii.
Acum, în aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu mai poate mângâia sufletele familiei greu încercate. Transmit pe aceasta cale, în numele meu și al colegilor profunde condoleanţe membrilor familiei îndurerate şi sper din tot sufletul ca prezenţa şi sentimentele de compasiune ale rudelor, prietenilor şi tuturor celor care le sunt alături în aceste clipe grele, să le aducă alinare şi mângâiere. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa. Doamne, odihneste-l in pace pe domnul primar !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com