Măsuri luate de Poliție și autorități locale după ce mai multe tramvaie au deraiat de pe calea de rulare

tramvai deraiat capatul 1- BotosaniReprezentanții Primărie, cei ai Poliției Municipiului Botoșani și cei ai Eltrans au luat o serie de măsuri, după ce în ultima perioadă mai multe tramvaie au deraiat de pe calea de rulare.

Astfel, în mai multe zone cu risc de accidentare s-a stabilit ca tramvaiele să circule cu 10 km/h, urmând ca în aceleași zone să se facă și intervenții la calea de rulare. Oficialii au mai decis ca în celelalte zone viteza tramvaielor să nu depăşeacă 30 de kilometri la oră.

Am avut o ședință de lucru în care am discutrat o serie de aspecte care privesc circulația tramvaielor în municipiul Botoșani, iar deciziile s-au referit la limitarea vitezei, o serie de intervenții la infrastructura de circulație a tramvaielor în zonele critice și urgentarea proiectului de implementarea a investiției privind infrastructura de rulare pe care o vom face cu accesarea fondurilor euopene. De asemenea, a fost și o ședință de discuții cu vatmanii de la Eltrans pentru a conduce în condiții de siguranță”, a precizat Cosmin Andrei.

Viceprimarul spune că împreună cu Poliția rutieră se vor stabili acele segmente unde tramvaiele vor circula cu 10/km.

 

 

 

One thought on “Măsuri luate de Poliție și autorități locale după ce mai multe tramvaie au deraiat de pe calea de rulare

  1. 10 km/h-30km/h:))) Deci media e de vreo 15 km/h:)) Asta inseamna ca de la Luceafarul si pana undeva in fosta zona industriala faci vreo 30-35 de minute. F frumos. Ma uit la tramvaiele astea si jur ca le poti pune ca decor intr-un film horror la cum arata. Oficialii au decis ca…vai mama lor de „oficiali”… O sa aiba orasul tramvaie noi si cale de rulare noi undeva pe la o joi dupa Miercurea Ciuc. Le tin intentionat ca sunt „fabrica” de bani prin acele facilitati gratuite pt pensionari si elevi. Vorba vine gratuitate…nimic nu e gratis. Banii vin de la prostime care „cotizeaza” ca vrea ca nu vrea pt „gratuitatile” pensionarilor. Cat de amarat sa fii sa-ti doresti sa faci aproape 1 ora de la un capat la altul al orasului doar pt ca e „gratuit”??? Cat de amarat sa fii sa nu-ti permiti 8-10 lei pt un taxi,dar sa preferi 2,5 lei si sa mergi cu niste „umbre horror” de tramvaie??? Vad ca sunt arhi depasite…sunt uzate moral si fizc de peste 20 de ani. Calea de rulare la fel. Asa trag de ele si prostimea sta si ea si transpira in niste jeguri numite tramvaie. Astea au circulat prin Stuttgard in perioada 1975-1980. 40 de ani si inca astia ar fi in stare sa le mai tina 40. Bravo…f frumos. Bine ca e plina tolba de promisiuni pt prostime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *