O femeie din Botoșani și-a ucis nepotul și sora în accident. Decizie finală a judecătorilor în acest dosar

accident mihail kogalniceanu opel- botosaniO femeie din Botoșani care a produs un grav accident rutier în urma căruia două persoane și-au pierdut viața, iar alte trei persoane au ajuns la spital a fost condamnată, vineri, de magistrați la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.

Evenimentul rutier s-a petrecut, în 2015, în Ajunul Crăciunului, în localitatea Mihail Kogălniceanu când Georgeta Sărciniuc (fostă Simiuşcă), care atunci avea 32 de ani, a pierdut controlul asupra mașinii pe care o conducea şi s-a izbit de un copac.

În maşină erau patru persoane, iar în urma impactului, nepotul șoferiței, Andrei Horomnea, a rămas încarcerat şi până să fie scos a decedat. De asemenea, sora acesteia, Silvia Simiușcă, fost angajat al Consiliului Județean, a rămas încarcerată, fiind scosă şi transportată la spital, decedând a doua zi.

Georgeta Sărciniuc are o perioadă de supraveghere de trei ani, timp în care va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, cu durata de 90 de zile, în cadrul Primăriei Comunei Coţuşca sau în cadrul Primăriei comunei Mileanca.

Sentința magistraților este definitivă.

FOTO Sute de persoane au condus-o pe ultimul drum pe funcționara CJ moartă în accidentul din Ajunul Crăciunului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *