VIDEO Imagini dramatice! Fetiță luată cu forța de lângă familia de asistenți maternali, pentru a fi dată spre adopție unor americani 

O fetiță de 8 ani din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost luată cu forța, joi, de echipe de polițiști și de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Mehedinți, din familia de asistenți maternali care o creștea, pentru a fi dată spre adopție unei familii din SUA.
În imaginile filmate de soțul asistentei maternale se vede cum fetița se opune celor care au venit să o ia, țipă și se zbate, pentru că nu dorește să plece de lângă asistenții maternali.

Fetița de 8 ani a fost dată spre adopție unor americani, printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Craiova, luată în septembrie anul trecut.

Ea locuia împreună cu familia Marianei Șărmăt, asistentul maternal care a avut grijă de ea în ultimii șapte ani. Potrivit pandurul, autoritățile au considerat că fetița stă ilegal la asistenta maternală, după ce acesteia i s-a desfăcut contractul de muncă. În acest moment, fetița este la Craiova, unde familia de americani care a adoptat-o a închiriat un apartament, mai scrie aceeași sursă.

Sursa: Libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *