FC Botoşani a pus în vânzare abonamentele pentru noul sezon. Vezi preţurile!

Abonamentele pentru sezonul competitional 2019 – 2020 au fost puse în vânzare. Posesorii de abonamente din sezonul anterior pot reînnoi abonamentele pentru aceleași locuri până în data de 26 iunie 2019, ulterior acestei date abonamentele  putând fi achiziționate și de pe platforma online www.bilete.ro.

Abonatii fideli pot ridica noile carduri de la sediul clubului FC Botosani din incinta Stadionului Municipal, in intervalul orar 9.00 – 17.00.

Prețurile abonamentelor sunt: Peluza Nord – 180 lei, Peluza Sud – 180 lei, Tribuna I, sector A și C – 300 lei, Tribuna I, sector B (acoperit) – 540 lei, Tribuna II, sector A și C – 300 lei, Tribuna II, sector B – 350 lei

Pretul abonamentelor a fost calculat in functie de pretul biletelor pentru noul sezon competitional. Astfel la un meci contra unei formatii ce a evoluat in Playoff un bilet va costa 40 Ron la tribuna si 25 Ron la peluza, in restul cazurilor la tribuna se poate achizitiona un ticket de acces pentru 20 Ron si la peluza pentru 15 Ron.

Acizitionand un abonament la tribuna pentru noul sezon, suporterul FC Botosani va face o economie de 30% din costul total al biletelor de acces, iar in cazul unui abonament la peluza, economia este de 50%, susțin reprezentanții clubului.

Posesorii de abonamente pentru sezonul 2019 – 2020 vor primi din partea clubului si un tricou inscriptionat cu insemnele clubului, tricou care sa evidentieze atasamentul acestora fata de formatia locala.

In sezonul urmator se doreste ca din incasarile de pe urma ticketelor de acces sa se acopere costurile de organizare a unei manifestari sportive oficiale, ce cuprind cheltuielile de inchiriere si intretinere, ambulanta, stewarzi, ticketing si alte cheltuieli aditionale.

În noul sezon competițional tranzitul între sectoare nu va mai fi posibil datorită noilor reguli de identificare a sectoarelor, astfel, fiecare sector va avea cate o culoare unică ce se va regăsi și pe ticketul de acces, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *