Începe o nouă ediție de airsoft la Agafton. Participanții simulează luptele militare cu replici ale armelor adevărate

airsoft la agafton botosaniClubul Sportiv “Bad Brothers”, in colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) Botosani, organizeaza in perioada 21-23 iunie 2019 editia a VIII-a a evenimentul national de airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama”.

Locul de cazare si desfasurare al evenimentului: Centrul de Agrement  “Codrii de Arama” Agafton si padurea din vecinatate.

Participanti: 280 de participanti din Romania si Republica Moldova.

Jocul este unul de tip Milsim (simulare militara), cu logistica militara (corturi militare, gherete, bariere, uniforme si replici ale armelor reale etc.).

Durata de 24 ore, incepe de vineri ora 18.00 si se termina a doua zi la aceeasi ora. Jocul va fi de tip woodland, cu misiuni generale, cunoscute inainte de inceperea jocului dar si misiuni speciale, punctuale, care vor fi aduse la cunostinta jucatorilor in timpul jocului. De asemenea, organizatorii au introdus o zona de joc CQB, cu reguli special acestui tip de joc, la care participarea este restrictionata la un numar de 20 de jucatori de echipa.

Vor fi 2 echipe adverse, Armata si Rebelii, conduse de catre un lider si 5 capitani. Fiecare participant va primi o harta cu terenul de joc si punctele de interes, pentru o mai buna coordonare in teren. Bazele de joc vor fi marcate si iluminate pe timp de noapte.

In teren, jocul va fi coordonat de 20 de arbitri si voluntari, care vor monitoriza buna desfasurare a evenimentului si vor asigura partea de logistica necesara.

Sambata, dupa joc, va avea loc festivitatea de premiere, tombola cu produse de airsoft asigurate de sponsorul official al evenimentului: airsoft.ro si un concert al formatiei Sukar Nation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *