Durere fără margini după moartea lui Dumitru Botan. Un copil a rămas orfan de tată

Dumitru Botan, din comuna Avrămeni, un tânăr în vârstă de 30 de ani, care a murit în Italia după ce s-a prăbușit cu tractorul într-o râpă, este plâns de întreaga comunitate din localitatea natală. Tragedia a avut loc miercuri, 19 iunie, la Vetralla, provincia Viterbo din Lazio.

Dumitru Botan, din Avrămeni, lucra pentru o companie forestieră, iar în ziua fatidică mergea cu tractorul prin pădurea din zona Acquaspasa pentru a recupera lemn tăiat. Era pe un drum bătătorit, poate ușor înclinat, când tractorul s-a răsturnat și a căzut într-o râpă.

Pompierii au scos trupul botoșăneanului de sub utilaj. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Dumitru locuia de mai mulți ani în Italia, alături de soția și copilul său. Pentru familia sa muncea foarte mult, avea planuri mari și cei care l-au cunoscut spun că era foarte devotat, harnic și un om de nădejde. Din păcate, acum, copilașul său a rămas orfan de tată.

Iată câteva dintre mesaje:

Nu ai cum cumnatelul meu!!! Nu ai cum sa pleci dintre noi la varsta asta! Dumnezeu sa te ierte si sa ai drum lin! Nu vreau si nu pot sa cred ca viata poate fi in halul asta! ”

„Cumatru mult prea devreme ne-ai parasit ai lasat in urma numai durere,suferinta , lacrimi si 2 ingerasi dumnezeu sa te ierte ,si tu cumatrã dumnezeu sa iti de-a putere petru a trece peste aceste momente grele fi tare ca ai 2 ingeri de crescut condoleante la intreaga familie”

„Dumnezeu sa-l aiba in paza,mult prea tanar s-a dus si mult prea multa durere a lasat in urma!Sincere condoleante familiei!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace prieten și frățioare drag, nu am cuvinte…??? nu pot să cred”

FOTO Tragedie! Un tânăr din Botoșani a murit în Italia. S-a prăbușit cu tractorul într-o râpă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *