Federovici: PSD Botoșani susține continuarea guvernării pentru a finaliza investițiile din fiecare localitate a județului

Președintele PSD Botoșani, Doina Federovici, a anunțat marți, după ce moțiunea de cenzură a Opoziției împotriva PSD+ALDE nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, că partidele din Opoziție sunt incapabile să prezinte o alternativă la actuala guvernare.

„Parlamentarii de la PSD Botoșani au fost prezenți în Parlament, dar nu au votat moțiunea de cenzură pentru că doresc să își respecte angajamentele față de botoșăneni: continuarea modernizărilor de spitale, școli și grădinițe, reabilitările drumurilor din județ și realizarea tuturor investițiilor propuse în 2017.”, a declarat Doina Federovici.

PSD a dovedit că este un partid unit, care dorește să îndrepte ce a greșit și să apere rezultatele bune obține pentru români în această guvernare, respectiv salarii și pensii mai mari, taxe mai mici, investiții în spitale și școli. PSD este un partid responsabil și nu poate lăsa România să intre într-o aventură din care nimeni nu știe cum va ieși.

„Partidele din Opoziție vor să îi ducă pe români către austeritate. PNL PLUS USR vor să dărâme, dar nu sunt în stare să construiască nimic. Nu au avut nicio propunere de guvern, de premier sau program de guvernare. Doar atacuri, jigniri și declarații publice privind impozitarea IT-iștilor, concedierea în masă a bugetarilor, oprirea creșterilor de pensii și salarii, tăierea salariului minim. Nu vom accepta așa ceva și vom duce până la capăt majorările de pensii și salarii și vom finaliza investițiile care au început la nivel local și național”, a subliniat președintele PSD Botoșani.

Sursa: comunicat PSD

One thought on “Federovici: PSD Botoșani susține continuarea guvernării pentru a finaliza investițiile din fiecare localitate a județului

  1. Succes doamna teroarea portocalie acum galbejita sufera ca nu mai pot taia salariile si pensiile dar ….Botosaniul este jefuit de cloaca portocalie … cum de se poate asa ceva ati lasat pe mana portocaliilor Botosaniul??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *