Cumătrie transformată într-o bătaie generală. Cinci persoane au avut nevoie de îngrijire medicală

Cumătrie încheiată la spital pentru o familie din localitatea Ciurea. După ce au băut şi au petrecut, câţiva oameni aflaţi duminică seară la o cumătrie s-au luat la bătaie. În urma conflictului violent, cinci persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 46 de ani, au căzut victime şi au avut nevoie de îngrijire medicală, scrie Ziarul de Iași.

La faţa locului au fost trimise mai multe ambulanţe, care au decis că două dintre cele cinci persoane trebuie să fie transportate la spital.

Astfel, un bărbat de 46 de ani cu mai multe răni la cap şi faţă a fost dus la Spitalul de Neurochirurgie, iar unul de 24 de ani cu răni la faţă şi umăr, dar şi cu contuzii toraco-abdominale şi la nivelul coloanei cervicale, a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi.

„Pacientul în vârstă de 24 de ani prezenta o plagă la buza superioară, o contuzie la umărul stâng, o contuzie toraco-abdominală şi o contuzie de coloană cervicală. Acesta a refuzat însă continuarea investigaţiilor şi a părăsit spitalul. De asemenea, în urma aceluiaşi conflict a ajuns la Neurochirurgie un pacient de 46 de ani, cu un traumatism cranio-facial şi unul cranio-cerebral“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Între cele două tabere de agresori ar fi existat un conflict mai vechi, care a stat şi la baza violenţei pornite zilele acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *