Ipoteză șocantă lansată de sora lui David, tânărul student din Botoșani înecat în ștrandul de la Iași: Fratele meu a murit înecat

ambulanta la strad la Iasi Sora lui David, tânărul student din Botoșani înecat, săptămâna trectă, în ștrandul municipal de la Iași a lansat, luni, o ipoteză șocantă asupra morții fratelui său. Delia Luntrariu susține că fratele său a murit înecat, aducând câteva argumente în favoarea afirmațiilor făcute în spațiul public.

Tânăra de 21 de ani susține că fratele său, cu un an mai în vârstă decât ea, nu știa să înoate, motiv pentru care- afirmă sora lui David- nu ar fi avut motiv să se bage în apă.

„El nu știa să înoate, cel mai adânc loc în care s-a scăldat până acum a fost în cadă, apoi el nu băuse băuturi alcoolice, doar dacă poate cineva să vină și să contrazică autopsia. Fratele meu a murit înecat, era perfect sănătos, era genial, pur și iubitor”, a scris Delia.

David LuntrariuAcesta acuză faptul că ștrandul nu era asigurat, la momentul tragediei în care a fost implicat fratele ei, cu salvamari.

„În locul în care s-a înecat David, nu erau salvamari, deși în acea zi era inaugurarea, salvamarii erau la terasă, niște burtoși, foști recidiviști, care lucrează în folosul comunității pentru primărie. Din această cauză ni s-a spus de la poliție că degeaba facem plângere, deoarece, citez ‘dosarul cu moartea fiului dumneavoastră va ajunge pe un raft de praf lângă un dosar în care cineva i-a călcat pisica vecinului’, motivul? Ștrandul aparține de primărie, nu se va face dreptate pentru ceea ce s-a întâmplat, a doua zi când a venit tatăl meu sa aprindă o lumânare la ștrand el era perfect funcțional”, mai susține Delia.

David Luntrariu tocmai absolvise Facultatea de Construcții Mașini și Management Industrial, de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași.

Citește știrea inițială:

Tragedie! Un student din Botoșani s-a înecat la ștrand. Tocmai absolvise Politehnica din Iași

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *