VIDEO Aglomerație de nedescris la Cornișa! Parcarea este arhiplină, iar sute de șoferi au fost nevoiți să parcheze pe spațiile verzi

Aglomerație de nedescris la Cornișa, în aceste zile toride! Oameni din județul Botoșani, dar și din alte județe, au venit să se răcorească la piscina de la Cornișa.

Duminică, parcarea era arhiplină, iar sute de șoferi au fost nevoiți să își lase mașinile pe spațiile verzi.

Lipsa locurilor de parcare i-a nemulțumit pe clienți:

La cate milioane au fost investite acolo nu ați fost în stare să constituie o parcare etajata/subterană și Romanu tot că la tara parchează.”

„Totul e bine frumos , dar gestionarea mașinilor parcate pe spațiu verde e foarte urât. Asta da dovadă un minus pentru autorități si organizatorii.”

„Oricât de aglomerat ar fi, n-ar trebui să permiteți parcarea mașinilor pe spațiul verde… ”

„Am fost ieri pt prima data. Si ultima! Nu stiu sincer pt ce am platit 50 de lei si eu si cei 2000 de oameni (oficial atatia au fost) care au venit. O treime din ei stateau pe ciment pt ca nu aveau sezlonguri, desi loc pt ele ar fi fost. Poate din incasarile de ieri va mai aprovizionati cu sezlonguri. La vestiare nu mai era loc, deci umbla cu toate lucrurile dupa tine si stai cu ochii pe ele in loc sa te bucuri de piscine.. Topoganele nu erau toate functionale. Locurile de parcare, Dumnezeu cu mila… unde apucai pe spatiul verde. Si cel mai grav, nu aveai de unde sa cumperi o apa sau mancare!!! Oameni buni, sa tii atata lume acolo fara apa si mancare mi se pare nesimtire curata. 2 tonomate cu cipsuri si sucuri la atata lume… Macar daca anuntati public acest lucru. Daca sunai la cele 2 firme de catering sa comanzi mancare dim exterior, la una nu raspunde nimeni (am încercat de de numărate ori) iar la cealalta dura 3 ore o pizza. Concluzia o trageti voi, daca se merita momentan sa ajungi in acest loc.”

Zona de agrement Cornișa atrage clienți din toate zonele Moldovei. Directorul Direcției Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, a declarat că cel puțin jumătate din utilizatorii parcului Cornișa sunt din județele vecine, precum Bacău, Iași și Suceava.

Încasările de la parc în lunile aprilie, mai au fost în medie de 50.000 euro pe lună.

One thought on “VIDEO Aglomerație de nedescris la Cornișa! Parcarea este arhiplină, iar sute de șoferi au fost nevoiți să parcheze pe spațiile verzi

  1. Domnule Turcanu: vrem nume si prenume ale persoanelor incapabile si care sunt contra intereselor cetatenilor din Botosani si nu numai. Poate stiti si voi ca prima impresie conteaza. Ati platit bani ca sa mergeti la malluri la Iasi, Suceava, la targuri de turism ca sa atrageti bani. Vin persoanele din alte judete sau Moldova si Ucraina si voi nu aveti sa le oferiti macar o cafea si un biscuite sa cumpere. Voi stiti ca la 31 grade C trebuiesc mii de litri de apa minerala la Cornisa pentru hidratarea oamenilor? Ati incasat in acest weekend 300 000 lei. Vreau sa vad ce faceti cu banii! Ati spus ca pina acum nu aveti bani. Acum nu mai aveti ce scuza sa invocati. Va rog stimati ziaristi sa va tineti de ei, sa-i fortati ca sa avem si noi posibilitatea sa cumparam mincare si bauturi la Cornisa. Tineti-va de ei zi de zi cu intrebari, presati-i ca altfel nu se poate face treaba! Vrem sa mergeti la acei nesimtiti care nu au alocat bani pentru food court si sa-i stim si noi ca la viitoarele alegeri sa avem grija de ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *