Ne topim de cald! Meteorologii au anunțat cum va fi vremea până la mijlocul lui iulie

canicula botosaniAdministraţia Naţională de Meteorologie a publicat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 17 iunie – 15 iulie 2019.

Potrivit Observator, vremea va continua să fie călduroasă şi în săptămânile ce urmează, potrivit Estimării evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 17 iunie – 15 iulie, publicate de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Conform specialiştilor, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale în aproape întreaga perioasă de prognoză.

Excepţie face această săptămână, când regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului. În extremitatea de vest și de nord-vest a țării, precipitațiile vor fi excedentare.

Vremea 17 – 24 iunie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a teritoriului, excepție făcând extremitatea de vest și de nord-vest a țării unde precipitațiile vor fi excedentare.

Prognoza meteo 24 iunie – 1 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Vremea 1 – 8 iulie 2019

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu.

Prognoza meteo 8 – 15 iulie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, potrivit ANM.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com