Continuă angajările în sistemul bugetar. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani organizează concursuri de ocupare a unor posturi. Se caută atât personal cu studii medii, cât și personal cu studii superioare, potrivit posturi.gov.ro.

Școala Cristești caută îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Direcția de Asistență Socială Botoșani angajează educator puericultor. Vezi aici condițiile!

Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Ştefăneşti organizează concurs de recrutare pe perioadă nedeterminată pentru ocuparea funcțiilor contractuale, vacante, de: economist, gradul II și muncitor calificat III – zidar. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Hilişeu-Horia organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional asistent. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Flămânzi, Județul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe durată determinată, a funcției contractuale de execuție temporar vacante, de expert suport firme (Resurse Umane). Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială „Sf. Nicolae“, Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de bucătar. Vezi condițiile!

Primăria Comunei Mileanca, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de conducător auto (șofer) – ifronist. Vezi condițiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *