O fată de 18 ani a murit într-un cumplit accident. Mașina în care era s-a izbit într-un stâlp

O fată de 18 ani a murit lângă Agnita, într-un groaznic accident. Se plângea de dureri, apoi a intrat în stop cardio respirator, în timp ce primea primele îngrijiri medicale. Maşina în care se afla pe locul din dreapta a făcut praf un stâlp, la Chirpăr, scrie Observator.tv.

Accident cumplit sâmbătă, imediat după miezul nopţii, la Chirpăr, în Sibiu. O adolescentă de 18 ani a murit, după ce maşina condusă de un tânăr de 23 de ani din Agnita, un Volvo V40, a intrat într-un stâlp.

Fata a fost găsită de medici conştientă, cu fractură deschisă de picior, dar în timp ce primea primele îngrijiri medicale a intrat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, adolescenta, din Chirapăr, a fost declarată decedată la locul accidentului.

ISU Sibiu anunță de asemenea ca intervenit cu doua echipaje Smurd și un echipaj de pompieri. “S-a acordat asistență medicală pentru 2 victime conștiente , femeie, aproximativ 18 ani cu fractura deschisă membru inferior și un bărbat, aproximativ 23 ani cu traumatism toracic. În timpul primirii de îngrijiri medicale una din victime, femeia a întrat în stop cardio-respirator și a necesitat efectuarea manevrelor de resuscitare.”, spun cei de la ISU.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com