FOTO Imagini de groază într-un cimitir din Botoșani. Vegetația sălbatică, mai mare decât oamenii

Un cimitir din municipiul Botoșani atrage atenția prin modul în care este neîngrijit. Este vorba de Cimitirul Eternitatea, acolo unde vegetația sălbatică depășește în foarte multe zone doi metri și depășește statura unui om.

Din cauza tufelor imense de buruiene, mormintele sau monumentele funerare de pe acestea nici nu se mai văd, iar administratorul cimitirului, societatea comercială Urben Serv, nu a făcut nimic pentru a tăia vegetația.

O botoșăneancă a postat, duminică, pe Facebook, o foto relevantă pentru situația de la Eternitatea, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară.

Adevarul….ca e tare neingrijit…..urit de tot….predomina dezordinea….chiar cind am imormintat-o pe sora mea….au venit persoane de departe si sau mirat de ….dezordinea si gunoiul din cimitir….au spus ca la Maramures nu exista….asa ceva!!!”, scrie o botoșăneancă.

„Noi parca suntem facuti sa platim numai taxe si impozite si sa nu fim rasplatiti pentru bani dati”, spune altcineva.

Unii consideră că datoria întreținerii mormintelor este a urmașilor celor decedați, însă nu este exclus ca unii dintre morți să nu mai aibă membri ai familiei în viață sau pruin Botoșani.

De ce nu merg oamenii să curățe mormintele iar culuarele îi datoria bisericii preotul care îi gospodar se vedein urma lui”, susține un botoșănean.

Ai dreptate draga mea, dar cimitiru Eternitatea este f.vechi, probabil sunt morti si nepoti la multi din ei, atunci cine trebuie sa faca curat? primaria desigur ca ei iau bani bani pt. locul de veci”, susține o femeie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *