FOTO Elevă de 10! Fiica unor cunoscuți oameni de afaceri din Botoșani a terminat cu 10 pe linie. A fost și olimpic la două discipline

Andra Lungu- festivitate de premiere la Liceul Antipa BotosaniFiica unei cunoscute familii de oameni de afaceri din Botoșani a terminat anul școlar 2018- 2019 cu media 10 pe linie. Este vorba de Andra Lungu, fiica Ancăi Lungu, proprietara lanțului de farmacii Anca Farm din Botoșani, care este căsătorită cu Tonino Boldea, cel care deține fabrica de lactate Five Continents, dar și firma Bold Impex, cea care a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare.

Andra Lungu a terminat clasa a IX-a la Liceul de Științele Naturii Grigore Antipa din municipiul Botoșani. Ea este pasionată în special de chimie și biologie, însă asta nu înseamnă că a neglijat celelalte discipline școlare.

Andra Lungu- festivitate de premiere la Liceul Antipa BotosaniEste singurul elev al liceului care a încheiat anul școlar cu media maximă, după ce aceeași medie a avut-o și în anul școlar precedent.

Pe lângă rezulatele la nivelul unității de învățământ, Andra a înregistrat și  performanța de participare timp de trei ani consecutivi la Olimpiada Națională. de Chimie.  Ea a obținut, tot în acest an școlar, și Premiul I la Olimpiada Județeană de Biologie.

Pentru performanțele din acest an, Andra a fost premiată, la finalul anului școlar, de deputatul Tamara Ciofu.

Andra Lungu- festivitate de premiere la Liceul Antipa BotosaniAndra Lungu- festivitate de premiere la Liceul Antipa Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *