FOTO Un om de afaceri din Botoșani și-a cumpărat pensiune într-o renumită stațiune din Constanța

pensiunea zori de zi din techirghiol, preluata de omul de afaceri din Botosani, Ionel RosuUn cunoscut om de afaceri din Botoșani a devenit proprietarul unei pensiuni situate în zona centrală a stațiunii balneare Techirghiol. Este vorba de patronul rețelei de magazine Admir, Ionel Roșu, cel care a achiziționat pensiunea Zori de zi, situată pe malul lacului „Ghiol”, chiar în parcul din zona centrală a localității.

Construcția, pentru care au fost plătiți peste 150.000 de euro, are cinci camere și restaurant propriu, ea având posibilitatea de a oferi pensiune completă.

Până în acest moment, Ionel Roșu a angajat deja patru persoane care să asigure serviciile de întreținere și funcțioare a spațiului de cazare. Botoșăneanul a angajat un localnic și trei tineri din Botoșani.

„Zori de zi” dispune de o terasă generoasă, dar și de acces la un parc de joacă pentru copii.

One thought on “FOTO Un om de afaceri din Botoșani și-a cumpărat pensiune într-o renumită stațiune din Constanța

  1. …si care-i stirea?? Intereseaza pe cineva ce face Rosu cu banii din chioscurile Admir?? Sau e data asa sa afle prostimea ce bine o duc o seama?? „Stire” de 2 lei si care nu vad sa intereseze pe nimeni. Problema lui ce face omu cu banii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *