Înduioșător! Detalii emoționante din viața tânărului care a murit înecat. „David era considerat capul familiei”

O verișoară a tânărului din Botoșani care a murit înecat la ștrandul municipal Iași ne-a spus câteva cuvinte despre modul în care și-a trăit viața David Luntrariu și cum a ajuns să fie atât de iubit.

David a mers la scăldat cu câțiva prieteni, iar la un moment dat el nu a mai ieșit din apă. Recent a participat la cursul de absolvire, finalizand studiile la Universitatea Tehnica „Ghorghe Asachi” din Iasi.

„Eu și fratele meu am copilarit împreună cu David și sora lui Delia, am avut întotdeauna o legătură foarte specială”, ne-a spus verișoara tânărului, care a continuat: „David : cea mai pozitiva persoana pe care am cunoscut-o vreodata. Extrem de educat și niciodată nu a văzut răul în nimeni. Chiar dacă multe persoane au profitat de el, el a mers înainte cu capul sus știind faptul ca a făcut tot ce a putut el pentru acele persoane. David emana o stare de confort fara cuvinte.. Chiar dacă se întâlnea cu o persoana ce de abia a cunoscut o, întotdeauna a încercat sa animeze situația și sa facă pe toata lumea sa se simta bine. Provine dintr-o familie muncitoare, el cu tatal lui întotdeauna au fost cei mai buni prieteni. Au construit un hambar împreună de la 0 și cam tot ce este în curtea casei este facut de ei. David când nu se ducea la școală muncea sa și ajute părinții, nu neapărat ca erau lipsuri, pentru ca nu erau, ci pentru pur și simplu ca voia sa ajute, sa contribuie cat mai mult la fericirea părinților. David era clar considerat capul familiei. Ei niciodată nu au cerut ajutorul în niciun fel, poate ca fiecare în momente în care le-a fost greu. Tot ce au făcut și au câștigat, a fost prin foarte multa munca. Suntem zdruncinati de ce s-a întâmplat.Eu personal nu pot să accept ce s-a întâmplat, încă aștept să mi se spună ca a fost doar o gluma dusa la extrem. David era radacina familiei. Pe lângă sora, David și Delia aceștia mai au un frățior, el la 4 ani a fost diagnosticat cu autism. Părinții nu au cerut ajutorul nimănui niciodată deși merita din tot sufletul. Întotdeauna tatal lui David spunea ca atunci când el si mama lui David vor îmbătrâni, David cu siguranță va avea grija de cel mic și îl va proteja cum știe cel mai bine ;pentru ca părinții sufera enorm în adâncul sufletului pentru cel mic, sunt conștienți de faptul ca nu va avea parte de  o viata normala. Ei formau o familie foarte fericita și ceea ce s-a întâmplat este tragic și a afectat familia în cel mai dureros mod posibil. Suntem profund îndurerați și este nedrept, pentru ca David avea de oferit multe!!”, ne-a spus tânăra.

Tragedie! Un student din Botoșani s-a înecat la ștrand. Tocmai absolvise Politehnica din Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *