Sperietură puternică pentru un șofer din Botoșani. S-a trezit cu un scuter sub roțile mașinii sale

accident politie genericUn bărbat din județul Botoșani a fost implicat, joi, într-un accident rutier care a avut loc pe drumul județean DJ 290, pe raza comunei Verești din Suceava.

Botoșăneanul Romică Ipsilat, de 40 de ani, din comuna Tudora, conducea o autoutilitară Volkswagen Transporter și, în timp ce rula pe DJ 290 s-a trezit în fața sa cu un scuter condus de un bărbat de 45 ani, din comuna Vereşti.

Potrivit polițiștilor, suceveanul a condus mopedul în curtea unei firme de dezmembrări, iar la ieşirea din curte în DJ 290 nu a acordat prioritate de trecere şi a fost acroşat de autoutilitara marca VW Transporter care rula pe drumul judeţean în direcţia Hancea –Vereşti.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului mopedului, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Suceava, iar în urma consultaţiilor medicale i s-a stabilit diagnosticul: „traumatism cranio- cerebral ușor”.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului autoutilitarei și de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului mopedului. Ulterior li s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul din Suceava nu posedă permis de conducere.

În acest caz, sva întocmi dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

FOTO Accident pe o stradă din Botoșani! Un bărbat a intrat cu mașina pe un scuar și a rupt un stâlp din beton

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *