VIDEO O învățătoare de la o școală din județul Botoșani, acuzată că ar fi bătut un elev de clasă pregătitoare. Declarația șocantă a mamei

Un copil în vârstă de șapte ani, elev la clasa pregătitoare la Liceul ”Demostene Botez” din Trușești,  a fost bătut de învăţătoarea sa. Cel puțin asta reclamă părinții micuțului, care au depus o sesizare la unitatea de învățământ prin care reclamă abuzurile învăţătoarei.

Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, a declarat că la nivelul școlii a fost constituită o comisie de disciplină care anchetează cazul.

Din ceea ce ne-a comunicat directoarea școlii, copilul este cu cerințe educaționale speciale iar învățătoarea l-ar fi prins de umeri ca să îl așeze în bancă. Ancheta va stabili dacă elevul a fost agresat sau nu”, a declarat Ciprian Manolache.

Mama copilului a post și pe rețeaua de socializare un filmuleț cu copilul.

Baiatu meu care este in grupa 0 imi vine batut acasa de catre doamna invatatoare Husanu Coca la scoala giumnaziala Demostene botez din com. TRUSESTI jud. BOTOSANI nu mai stiu ce sa mai fac am depus plangere in scris la directoarea scolii si am auzit ca au zis ca nu eau declaratia mea in considerare ca eu am scris aberatii in declaratie ca am exagerat de cand am depus plangerea mil bate mai tare fara sa faca copilul nimic copilul meu e cu probleme nu tine minte e mai mic cu 2 ani de varsta pe care o are doar la invatatura si prinde mai greu”, a spus mama.

Oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la acest caz, în urma imaginilor video aparute in spatiul public  si au deschis o ancheta in acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *