Un individ a mușcat doi polițiști. Bătăușul își lovea soția și copilul

politisti, stiri, botosaniUn bărbat de 30 de ani, din comuna Bălcăuți, este cercetat pentru ultraj după ce a mușcat doi polițiști. Dumitru Petrișor a fost reținut de oamenii legii.

Totul s-a petrecut în după-amiaza zilei de 10.06.2019, în jurul orei 14.20, când bărbatul, beat criță, și-a lovit soția și copilul minor. Au fost chemați polițiștii, iar în  timpul imobilizării, în vederea conducerii la sediul secției de poliție, a agresat fizic pe doi polițiști, primului rupându-i cămașa uniformei de serviciu și mușcându-l de brațul stâng, în zona bicepsului, iar pe cel de-al doilea mușcându-l de antebrațul stâng, împrejurare în care le-a produs leziuni traumatice vindecabile, pentru fiecare persoană vătămată în parte, în câte 8-9 zile de îngrijiri medicale.

„Față de inculpat s-a propus de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți luarea măsurii Arestarii preventive pentru o perioadă de 30 zile. Judecătoria Rădăuți a admis solicitarea și a dispus Arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile a inculpatului, începând cu data de 11.06.2019 şi până la data de 10.07.2019 inclusiv”, susțin procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com