FOTO Tragedie! Două persoane au murit într-un cumplit accident

Două persoane au murit pe DN66, lângă localitatea Bretea Streiului, Hundedoara. Un autoturism care a efectuat o depăşire neregulamentară, peste linia continuă şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr din Haţeg, scrie Observator.tv.

În urma impactului, tânărul de 33 de ani a murit, precum şi pasagera de 64 de ani din maşina care a provocat evenimentul. Poliţiştii informează că un conducător auto in vârstă de 68 de ani, din jud. Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN66, in afara localității Bretea Streiului, din direcția Hațeg – Calan, a efectuat o depășire neregulamentara (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, din Hateg.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani si a unei pasagere in varsta de 64 de ani, din jud. Alba, aflată in autoturismul care a produs evenimentul rutier si rănirea conducătorului auto de 68 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *