Botoșăneanca de 31 de ani care a ales să profeseze ca medic la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean: Vreau să îmbin viața de familie cu cariera

O tânără de 31 de ani, absolventă a Universității de Medicina și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, a ales să se  întoarcă în județ și să profeseze ca medic ginecolog. Este vorba de Alina Maria Brumă, originară din Dorohoi, care de o lună profesează la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean.

Ea a preluat postul de specialist pe care a candidat în urmă cu cinci ani după ce a susținut examenul de rezidențiat, pe 7 mai.

Este căsătorită și are și un copil.

Eu sunt din Dorohoi și vreau să îmbin viața de familie cu cariera. Având în vedere că mă apropii de casă, am susținerea familiei. De asta mi-am luat postul în urma susținerii examenului de rezidențiat, acum cinci ani, la Spitalul Județean. Am rămas plăcut surprinsă ce am găsit la maternitate și sunt condiții destul de bune”, spune Alina Maria Brumă.

Tânăra doctoriță reprezintă unul din cazurile fericite de medici care dau rezidențiatul pe post și care se întorc să profeseze pe acel post, după cum susține și medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Este unul din fericitele cazuri care a dat rezidențiat pe post și care a și venit pe post. Asta este foarte important. Sunt mulți care dau rezidențiat pe post, după care nu se mai prezintă”, a precizat Alexandroaie.

One thought on “Botoșăneanca de 31 de ani care a ales să profeseze ca medic la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean: Vreau să îmbin viața de familie cu cariera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *