Se caută șefi de post! Funcțiile de conducere la trei posturi de poliție din Botoșani au fost scoase la concurs

post de politie, leorda,, stiri, botosaniFuncțiile de conducere la trei posturi de poliție din județul Botoșani au fost scoase la concurs. Inspectoratul de Poliție Județean a anunțat organizarea unor concursuri pentru ocuparea posturilor vacante de șef de post la posturile de poliție din comunele Dimăcheni, Ungureni și Nicșeni.

Recrutarea se face din sursă internă, la concurs putând participa agenți de poliție care îndeplinesc condițiile impuse de IPJ.

Examenul pentru șefia Postului de Poliție Nicșeni are loc pe 26 iulie, cel pentru Postul de Poliție Dimăcheni pe 5 iulie, iar cel pentru Postul de Poliție Ungureni pe 9 iulie. Candidații trebuie să ia cel puțin nota 7 pentru a putea fi declarați admiși.

În vederea înscrierii şi participării la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiţii:

  • să fie agenți de poliție, absolvenţi de liceu cu diplomă de bacalaureat;
  • să aibă 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei;
  • să fie declaraţi „apt medical” şi „apt” la testarea psihologică pentru promovarea în funcţii de conducere;
  • nu sunt cercetați  disciplinar, nu se află sub efectul unei sancţiuni disciplinare sau faţă de aceștia  nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală
  • să fi obţinut calificativul de cel puţin ,,bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu.
  • să îndeplinească cerinţele specifice din fişa postului: (să dețină/să obţină autorizație de acces la informaţii clasificate nivelul „ Secret de Serviciu”, conform prevederilor legale în vigoare; să dețină/să obţină aviz pentru numirea în structurile poliției judiciare,  conform prevederilor legale în vigoare; să dețină/ să obțină aviz rutier,conform prevederilor legale în vigoare; să dețină permis de conducere categoria „B”; să dețină gradul profesional de   minim agent de poliție).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *