Amplă acțiune a polițiștilor rutieri în județul Botoșani. Aproape 900 de șoferi, puși să sufle în etilotest

razie politie rutiera trafic botosaniÎn perioada 3-6 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat pe raza judeţului Botoşani o acţiune pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Cu ocazia activităţilor specifice organizate, au fost testaţi alcoolscopic peste 890 de conducători auto, 33 dintre aceştia fiind depistaţi sub influenţa alcoolului. Faţă de persoanele în cauză a fost dispusă măsura reţinerii permisului de conducere.

Totodată, valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate a depăşit suma de 43.000 de lei.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare pentru asigurarea unui climat de disciplină rutieră pe drumurile publice şi prevenirea victimizării prin accidente de circulaţie.

One thought on “Amplă acțiune a polițiștilor rutieri în județul Botoșani. Aproape 900 de șoferi, puși să sufle în etilotest

  1. …pt asigurarea unui “climat” cat mai consistent la bugetul local. Asta e raspunsul corect. Il intereseaza pe Politist daca eu sau x,y,z e baut sau nu cum ma intereseaza pe mine daca ploua in Congo acum. Realitatea e total alta…cu cat mai multe amenzi,creste bonusul la salarii…nu vrajeala asta de 3 lei cu “asigurarea unui climat de siguranta”. Asta e vrajeala pt naivi. Vrei climat de siguranta….fa strazi,autostrazi… Botosani-Suceava. La mai putin de 50% au scazut accidentele comparativ cu 2014 dupa ce a fost reabilitat. Oare nu mai exista vitezomani?? Oare nu mai sunt consumatori de alcool la volan? Sigur ca sunt aceeasi ca si pana acum. Asa ca…faceti strazi si mai lasati prosteala cu “climat de siguranta” Daca intr-o zi nu iti faci norma de amenzi….unghia in gat. Va creste inima de bucurie cand dati amenzi si v-apuca nervii cand prindeti o zi “proasta” cu putine abateri. Las-o draq cu “climatul” de siguranta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com