Caz grav la un spital de urgenţă! Apa de la robinet, infestată cu E.coli

Apa dintr-un corp de clădire al Spitalului Judeţean din Vaslui este infestată cu E. coli, potrivit unor analize efectuate la probe recoltate la sfârşitul lunii mai de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui. Consumul de apă a fost restricţionat până la remedierea problemelor.

Analizele Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui arată ca apa de la robinete, dintr-un corp de clădire al Spitalului Judeţean, este infestată cu E.Coli. Probele au fost prelevate la sfârşitul lunii mai, în baza unui contract de monitorizare pe care unitatea medicală îl are cu Direcţia de Sănătate Publică.

Noi probe au fost prelevate luni de către specialiştii DSP Vaslui.

„În urma efectuării analizelor organoleptice, fizico-chimice şi microbiologice pentru probele de apă potabilă prelevate în data de 27.05.2019, în cadrul derulării programului de monitorizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, s-au înregistrat neconformităţi ai unor parametri, la trei puncte de prelevare. Menţionăm că toate cele trei puncte de mai sus sunt situate în acelaşi corp de clădire”, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui.

Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com