Statul finanțează construcția unei pensiuni într-o zonă din Botoșani lipsită de potențial turistic

pensiune paturi- camera hotel, stiri, botosaniO pensiune va fi construită cu fonduri acordate prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) într-o zonă din Botoșani, complet lipsită de atractivitate turistică.

AFIR a finanțat un proiect de peste 920.000 de lei pentru înființarea unei pensiuni turistice în comuna Albești. Beneficiarul finanțării este societatea comercială Agropensiunea Iuliana SRL, reprezentată de Remus Condratov.

De altfel, firma respectivă a anunțat scoaterea la licitație a lucrărilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale, lucrari de instalatii electrice, lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, lucrari de tamplarie si dulgherie, lucrari de pardosire si placare a peretilor, lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii, în valoare de 926128,43 lei (eligibile în proiect).

5 thoughts on “Statul finanțează construcția unei pensiuni într-o zonă din Botoșani lipsită de potențial turistic

  1. Nu conteaza o tine 5 ani ca nu poate sa o vanda cinic ani , in supravetuire iar dupa cinci ani o vinde cu 150000 euro si uite asa se sifoneaza banul public , institutiile statului de jaf din banul public…cu banii astia se facea un wc la scoala….
    CAND VA DISPARE JAFUL DIN BANUL PUBLIC??

  2. Corect, Ghiorghi de Botoșani! Există “băieți deștepți” și în județul nostru… În curând va fi inaugurat, la Dângeni, un centru medical, făcut la etajul 1 în vechiul complex comercial construit pe vremea lui nea’ Nicu. La etajul 2 nu-i nimic, geamurile sunt sparte iar acoperișul e praf, plouă până la parter… Așadar, investiția făcută cu fonduri de afară, este inutilă. Pe lângă faptul că se va închide repede “spitalul” și lucrările făcute acolo se vor deteriora în timp scurt. Tot primarul Pătratu mai avea o idee “strălucită”, aceea de a construi la Dângeni o “stațiune de lux”, la care să se aducă sare de la Cacica. :)) Doar pretexte de a sustrage bani, în folosul propriu, din fondurile obținute.

  3. Individu de la Dangeni , este cunoscut pentru sforariile facute din banul public a facut birou de evidenta populatiei pentru 3 buletine pe saptamana doar post de zeci de mii de lei, pentru moldoveanca lui clar e jaf din ban public
    de ce nu se sesizeaza nimeni ca unii primari jefuiesc prin diferite metode banul public si doar noi cetatenii trebuie sa aratam hotiile indirecte facute de primari ??

  4. La Albești e un vechi conac boieresc chiar in centrul comunei care nu dacă nu se renovează…se distruge. Din ce am înțeles se chinuiede vreo 2 ani sa il renoveze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *