Mihaela Huncă, deputat Pro România: În regim de urgență guvernul va trebui să semneze contractul pentru realizarea autostrăzii Moldovei

mihaela hunca - deputat Pro Romania de BotosaniDeputatul Pro România, Miaela Huncă, susține că partidul din care face parte „a intrat deja în pâine” și că „votul românilor din 26 mai a fost însușit de liderii noii forțe politice”.

Huncă susține că, în cadrul ședinței Delegației Nationale Pro Romania s-au analizat rezultatele obținute la alegerile europarlamentare, s-au stabilit măsurile pe termen scurt și mediu in vederea obținerii cresterii rezultatelor în raport cu dorința românilor.

„Guvernul nu va mai avea putea tergiversa programul operațional de  infrastructură mare care va trebui să treacă de la discuții teoretice la semnarea a 5 contracte:dintre care, 3 contracte pentru spitale regionale și 2 contracte pentru: autostrada Moldovei și autostrada Pitesti-Sibiu. De asemenea, Pro România solicită reformarea Ministerului Afacerilor Interne, schimbarea doamnei ministru Carmen Dan, îmbunătățirea capacității poliției de frontieră în perioada vacanțelor pentru a evita cozile  precum și  stabilirea celor responsabili pentru incidentele din 10 august. 
Dragi botoșăneni, degeaba am castigat votul dumneavoastră, dacă nu suntem în  stare să facem ceva pentru această țară. Noi nu ne jucăm cu soarta României, și nu punem mai presus obținerea procentelor electorale față de bunăstarea cetățenilor. Noi  ne implicăm!  Din păcate, cei care au obținut  mai multe voturi pentru a face  lucrul acesta, nu o fac! De aceea, Pro România, în frunte cu Sorin Câmpeanu, propus pentru funcția de prim-ministru, și echipa de profesioniști, coordonată de la Bruxelles de Corina Crețu,  este gata de a prelua guvernarea spre binele românilor!”, a declarat deputatul botoșănean membru Pro România Mihaela Huncă.

One thought on “Mihaela Huncă, deputat Pro România: În regim de urgență guvernul va trebui să semneze contractul pentru realizarea autostrăzii Moldovei

  1. Madame Huncă, m-am distrat copios citind ce ai spus prin presa botoșăeană! Ați fixat deja viitorul prim-ministru, dar aveți doar 6% din sufragii. Extraordinar!!
    In al doilea rând, dacă pretinzi că faci ceva pentru cetățeni, nu doar afirmi sau te faci că acționezi atunci acționează, mamă dragă, pentru modernizarea drumului național Botoșani – Tg. Frumos și lasă autostrada ,,de poveste” pentru altă campanie electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *