VIDEO & FOTO A fost stabilită câștigătoarea turneului regional de mini-fotbal disputat pe baza sportivă Junior din Botoșani

campionat de miniftobal la Botosani - castigatoriCampionatul regional de minifotbal, care a reunit 16 echipe din zona de Nord-Est a țării și care s-a disputat în acest sfârșit de săptămână la Botoșani, s-a încheiat, duminică după-amiază, cu victoria formației Nova Vita Târgu Mureș.

Echipa mureșeană a învins, pe terenul mare al bazei sportive Juniorul, cu scorul de 7-6, după executarea loviturilor de departajare, pe Extratereștrii Bistrița.

campionat de mini fotbal la Botosani (4)În finala mică a întrecerii organizată de Federația Română de Minifotbal, Ajax Dulcissimo Galați a trecut cu scorul de 2-9 de Bianco Nerri Galați.

Astfel primele patru formații, Nova Vita Târgu Mureș, Extratereștrii Bistrița, Ajax Dulcissimo Galați și Bianco Nerri Galați s-au calificat la turneul final al Campionatului Național de minifotbal care va avea loc luna viitoare la Oradea.

La campionatul regional, organizat în premieră la Botoșani, au participat și două echipe din municipiu, Fabio Botoșani și Bucovina Botoșani, prima dintre ele ajungând până în sferturi, unde a fost învinsă de campioană.

campionat de mini fotbal la Botosani (4)Sferturi de finală :

Nova Vita Tg Mureș- Fabio Botoșani 8-1

Raal Bistrița-Bianco Nerri Galați 2-3 (1-1, 1-2 după executarea penalty-urilor)

Extratereștrii Bistrița -Flux Focșani  2-0

Ajax Dulcissimo Galați-Golden Boys Bacău 4-3 (1-1, 3-2 după executarea penalty-urilor)

campionat de mini fotbal la Botosani (4)Semifinale:

Extratereștrii Bistrița– Bianco Nerri Galați 1-0

Nova Vita Tg Mureș– Ajax Dulcissimo Galați 1-0

Finala mică

Bianco Nerri Galați- Ajax Dulcissimo Galați 0-2

Finala mare

Extratereștrii Bistrița- Nova Vita Tg Mureș 0-0 (6-7 după executarea penalty-urilor)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *