Un nou protest de amploare față de starea proastă a drumurilor județene. Botoșănean: Limita bunului simț a luat sfârșit. Trebuie să oprim jaful banilor publici!

Nemulțumirile botoșănenilor față de starea drumurilor din județ iau amploare. Un nou protest  cu aproximativ 2000 de oameni este anunțat pentru 5 iulie în județul Botoșani.

Oamenii acuză, din nou, starea proastă a drumului județean DJ 282, Sulița- Lunca- Todireni- Hlipiceni- Răuseni- Călărași, care nu a fost nici până la această dată nici măcar peticit. Ei vor oganiza un marș auto și un protest în fața Prefecturii, însă, de data aceasta, de o amploare mai mare.

Ei spun că au ajuns la limita răbdării și că niciuna din promisiunile autorităților nu a fost respectată.

Estimativ in jur de 2000 de persoane vor participa la protest, situația este destul de gravă. Suntem la limita răbdării ! Lumea fierbe, cu totii, suntem supuși unui șoc de nervi zilnic, am vorbit frumos până acum, nu am necăjit și deranjat pe nimeni de la Consiliul Județean până acum, dar limita bunului simț a luat sfârșit. Vor petici sau nu este treabă lor, vom vedea cu toții ce vor petici și care este suma pentru care vor face acest lucru, astăzi trebuie să înțeleagă că pe acest segment de drum nu se mai pot cheltui bani de întreținere și trebuie turnat covor asfaltul nou. De 28 de ani tot spăla banii publici, ajunge, trebuie să oprim jaful banilor publici”, declarat Cristian Andrioaie, unul dintre organizatorii acțiunii de protest.

One thought on “Un nou protest de amploare față de starea proastă a drumurilor județene. Botoșănean: Limita bunului simț a luat sfârșit. Trebuie să oprim jaful banilor publici!

  1. Măi Andrioaie, tu chiar crezi că poți să ,,torni asfalt nou” – cum spui tu – cu câteva zeci de mii de lei aflați în bugetul județului??? Se vede de la o poștă că habar nu ai despre starea bugetului județului Botoșani. Și atunci, despre ce jaf vorbești tu??
    Lasă gargara și politica pe care Șoptică sau Achiței ți le-au indicat și pune-l pe președintele Macaleți să -și părăsească biroul elegant și să stea cu mâna întinsă la guvern pentru a primi bani. Asta-i soluția, nu rîgîielile tale politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *