FOTO Plombări în bătaie de joc pe o stradă din Botoșani! Oamenii sunt nemulțumiți

plombari pe strada Dimitrie Negreanu - BotosaniMuncitorii firmei Conrec SA care au executat, sâmbătă, lucrări pe o stradă din municipiul Botoșani și-au bătut pur și simplu joc de banii publici, de interesele locuitorilor din zonă, de timpul lor, dar și de imaginea firmei pentru care lucrează.

Ei au vrut să plombeze strada Dimitrie Negreanu, însă ceea ce a ieșit în urma lor stârnește nu doar râsul, ci și indignarea. Angajații firmei au umplut o groapă pe jumătate pe asfalt, iar cealaltă jumătate cu cărămidă roșie, spre nemulțumirea oamenilor.

După cum se vede, bătaie de joc. Nu au fost în stare să curate groapă și să o asfalteze cum trebuie. Ne stricam mașinile zilnic in acea groapa nenorocita”, a spus un botoșănean care locuiește în zona respectivă și care a trimis fotografiile pe adresa redactiei BotosaniNews.

3 thoughts on “FOTO Plombări în bătaie de joc pe o stradă din Botoșani! Oamenii sunt nemulțumiți

  1. Mai neispravitilor nu vedeți ca acolo e doar un petic provizoriu? Tocmai ca era gaura prea mare și mai aveau o roaba de asfalt și au pus-o acolo sa nu va mai rupeți mașinile pana luni. Cand probabil vor reveni în zona sa finalizeze lucrările.
    Care a ieșit din pușcărie de la conrec???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *