Medic filmat cum promite să restituie şpaga primită la o operaţie: „Mi-aţi dat 100 de euro? Vi-i dau înapoi fără probleme”

medic rezident, stiri, botosani, burse, spitalul judeteanNicolae Balaci, un medic chirurg de la Spitalul Orăşenesc din Făget, a fost filmat de o pacientă în timp ce promite să restituie banii primiţi cu ocazia unei operaţii. Foarte renumit în zonă şi căutat de pacienţi inclusiv din Lugoj şi Timişoara, medicul de la micuţul spital orăşenesc a operat-o pe o femeie din Lugoj, la picior în urmă cu aproximativ o lună. Pentru că a suferit complicaţii, femeia s-a dus la medic să ceară înapoi banii pe care i-a oferit medicului cu ocazia operaţiei. Discuţia dintre medic şi pacientă a fost înregistrată video şi postată pe Facebook de fiica pacientei.

„Spitalul din Făget, unde fiecare îşi face legea. De la doctor, până la infirmieră. Fără bani, mori la propriu. Aşa şi în cazul meu, când mi-am dus mama, cu dureri cumplite la picior, în urmă cu trei săptămâni şi acum piciorul arată aşa, superinfectat! Cangrenat. Azi am fost să cerem banii înapoi. Lucrare făcută de doctor chirurg Balaci Nicolae. Renumitul chirurg pe care îl caută toată lumea”, arată Ionela Rădulescu, fiica pacientei de la Făget. Din înregistrarea publicată de femeie pe Facebook se poate vedea cum pacienta se duce la medic şi îi spune că se operează din nou în Timişoara. „Am venit la dumneavoastră cu un scop: de a primi banii înapoi”, i-a spus femeia medicului chirurg. Medicul răspunde împăciuitor: „Eu vă dau banii, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat”. Femeia şi fiica ei îi spun că au oferit 100 de euro. „Mi-aţi dat 100 de euro? Vă dau, nicio problemă. Eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi. Dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna. Dacă mi-aţi dat, eu nu v-am spus atât. Eu vă aduc oameni cărora le-am dat banii înapoi dacă au spus că au dat prea mult sau nu ştiu ce. (…) Eu v-am spus că din banii pe care mi i-aţi dat rezolv şi cu colegul..”, a mai spus medicul potrivit înregistrării.

Sursa: Adevarul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com