Peste 20 de polițiști mobilizați pentru căutarea unei fetițe de șase ani, din Botoșani

politisti, stiri, botosani, politie, ultrajPoliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi, marți după-amiază,  de o femeie cu privire la faptul că fiica ei minoră, de 6 ani, care plecase la un magazin din apropierea locuinţei, neînsoţită şi fără supravegherea unui adult, nu a revenit la domiciliu.

În cel mai scurt timp, s-au constituit echipe de căutare, fiind mobilizaţi peste 20 de poliţişti, iar în mai puţin de o oră de la momentul sesizării, aceasta a fost depistată la un alt magazin, din acelaşi cartier, unde se dăpostise, având în vedere condiţiile meteo.

Poliţiştii atrag din nou atenţia părinţilor cu privire la necesitatea supravegherii corespunzătoare a minorilor, în permanenţă, astfel încât să poată fi evitate situaţiile de victimizare a acestoa!

Asiguraţi-vă că ştiu numele dumneavoastră complet sau pe cel al bunicilor, numerele de telefon/adresa, pe care să le poată divulga în situaţia în care s-au rătăcit!

Învăţaţi-i să evite compania străinilor şi să anunţe o persoană de încredere atunci când cineva îi face să se simtă inconfortabil!

Sursa: comunicat IPJ Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *